skip to Main Content
Menu

Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

Locatie jagershoef/prinsjeagt

Locatie Jagershoef/Prinsjeagt vormt samen met Basisschool de Korenaar een Spilcentrum, waarmee  intensief wordt samengewerkt. Door deze samenwerking is er voor kinderen een ononderbroken ontwikkeling van 0-12 jaar. Iedereen uit de wijk is welkom!

 Ruime locatie

 Veel buitenspeelruimte

 Een groene omgeving, veel bomen.

 Kinderen krijgen binnen onze opvang en ons Inclusieve Spilcentrum de kans om zich te ontwikkelen op hun eigen manier.

 Veel speelruimte binnen en buiten

Nieuwsgierig? Ik geef u graag een persoonlijke rondleiding.

Anneke Boot
Locatiemanager Locatie Jagershoef/Prinsejagt

Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt

Kinderopvang Dikkie & Dik maakt samen met basisschool De Korenaar deel uit van Inclusief Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt. Het Spilcentrum (SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren) is een plek waar kinderopvang, peuterwerk, basisonderwijs en jeugdzorg samenkomen. Het kind van 0-13 jaar staat daarbij centraal en wordt gestimuleerd zich in een veilige omgeving maximaal te ontwikkelen. Het Spilcentrum voorziet tevens in de ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen en als ouders als het gaat om opvoeding, opvang en leren. Zo kunt u als ouder op één adres terecht met al uw vragen omtrent de ontwikkeling van uw kind.

Spilcentrum Jagershoef/Prinsejagt is het eerste Inclusief spilcentrum van Eindhoven.Alle kinderen zijn welkom! Ook kinderen die extra aandacht nodig hebben. Binnen een inclusief spilcentrum zijn specialisten aanwezig die alle kinderen de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben.

Bekijk hier de digitale folder van Inclusief Spilcentrum Jasgershoef/Prinsejagt voor meer informatie

Back To Top