skip to Main Content
Menu

Spilcentrum Acht

11 mei 2015 hebben wij in samenwerking met Basisschool St. Antonius Abt de deuren geopend van het nieuwe Spilcentrum Acht aan de Waalstraat in Eindhoven.

Het nieuwe spilcentrum bestaat uit een nieuwe speelzaal voor spilpartner basisschool St Antonius Abt en nieuwe ruimtes voor de BSO groepen en de peutergroep van Kinderopvang Dikkie & Dik. Tevens heeft Kinderopvang Dikkie & Dik twee nieuwe kinderdagverblijfgroepen geopend voor kinderen in de leeftijd 0-2 en 0-4 jaar. Ook op deze nieuwe locatie zal de persoonlijke sfeer en gezelligheid van Kinderopvang Dikkie & Dik de boventoon voeren. Om het hele plaatje compleet te maken is het schoolplein ook vernieuwd.

Spilcentrum

Het Spilcentrum (SPIL staat voor Spelen, Integreren en Leren) is een plek waar kinderopvang, peuterwerk, basisonderwijs en jeugdzorg samenkomen. Het kind van 0-13 jaar staat daarbij centraal en wordt gestimuleerd zich in een veilige omgeving
maximaal te ontwikkelen. Het Spilcentrum voorziet tevens in de ondersteuning en begeleiding van kinderen en ouders als het gaat om opvoeding, opvang en leren. Zo kunt u als ouder op één adres terecht met al uw vragen omtrent de ontwikkeling van uw kind.

Back To Top