skip to Main Content
Menu

Samen Groeien, Spelen en Ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat kinderen volop kansen krijgen om samen te groeien, ontwikkelen en genieten in een veilige omgeving.  Met onze manier van werken willen wij bereiken dat  zowel de kinderen als de ouders/verzorgers zich prettig voelen bij ons. Onze kernwaarden zorgen ervoor dat we ons werk elke dag zo goed mogelijk doen!

 Waarom werken bij Kinderopvang Dikkie & Dik?

Werken bij Dikkie en Dik

Medewerkers blijven doorgaans een langere tijd bij Kinderopvang Dikkie & Dik. Dat vinden we erg fijn, want dit biedt kinderen en de organisatie continuïteit en geeft ons aan dat collega’s graag bij ons blijven werken.

We zorgen voor een prettige, kindgerichte werkomgeving op goede locaties.

Vertrouwen is de basis van alles wat we doen. Onze kernwaarden zijn: Kwaliteit, Respect, Openheid, Duidelijkheid, Betrokkenheid, Verantwoordelijkheid en Persoonlijk leiderschap.

We evalueren voortdurend en kijken samen met jou hoe we onze kwaliteit kunnen verbeteren. Onze informele cultuur, onze ontwikkelingsgesprekken en opleidingsaanbod helpen je daarbij.

Onze Kernwaarden

Kwaliteit

Renske, medewerker Kwaliteit en Beleid: "We maken gebruik van het kind volgsysteem KIJK. We observeren de ontwikkeling van de kinderen. Hierbij staat het welbevinden en de betrokkenheid van het kind voorop. We stemmen zoveel mogelijk het aanbod van activiteiten af op deze ontwikkeling" 

 

Respect

Sam, pedagogisch medewerker BSO: "Door een kind te respecteren zoals het is, geef je hem of haar vertrouwen. Vertrouwen om te groeien als persoon. Voor mij is dat een van de waardevolste dingen in mijn werk."

Openheid

Susan, pedagogisch medewerker:  "Ik heb het gevoel dat ik alles tegen mijn collega's en leidinggevende kan zeggen. Die openheid is fijn want zo is alles bespreekbaar."

Duidelijkheid

Maaike, pedagogisch medewerker: "In mijn werk op de baby/dreumes groep hecht ik veel waarde aan helder communicatie met ouders/verzorgers. Ik besteed daarom veel aandacht aan een goede overdracht in het dagelijks contact met ouders/verzorgers."

Betrokkenheid

Lobke, locatiemanager: "Mijn collega's en ik werken vanuit oprechte betrokkenheid. Dit maakt drempels voor samenwerking laag en biedt de kinderen veiligheid en het vertrouwen dat ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Ouders/verzorgers voelen zich betrokken bij Kinderopvang Dikkie & Dik, samen optrekken vinden wij belangrijk."

Verantwoordelijkheid

Remco, pedagogisch medewerker: "Ik krijg veel verantwoordelijkheid in mijn werk op de peutergroep. Ik ga hier serieus mee om. Ik doe wat ik zeg zodat collega's weten wat ze van mij kunnen verwachten."

Persoonlijk leiderschap

Linda, pedagogisch medewerker: "Ik heb bij Kinderopvang Dikkie & Dik mogen ontdekken waar ik goed in ben en vooral van welke dingen ik energie krijg. Ik geniet echt van mijn werk en durf te zeggen dat ik goed ben in wat ik doen."

 

 

Medewerkers geven Kinderopvang Dikkie & Dik een 7,6!

Dat is de uitkomst van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. En dat geldt ook voor de “sfeer en de samenwerking met collega's”. Belangrijke graadmeters voor onze organisatie. Immers, onze medewerkers maken het verschil voor kinderen en ouders. We vinden het belangrijk dat zij met plezier werken, zich kunnen ontwikkelen en dat er een goede sfeer is op de werkvloer. En ook ouders zijn blij met ons.

Uit het klanttevredenheidsonderzoek krijgt Kinderopvang Dikkie & Dik gemiddeld een 8.3 als eindcijfer! Een prachtig resultaat waar we trots op zijn.

 

Back To Top