skip to Main Content
Menu

Nieuwe Voorleescoach locatie de Driestam

Sinds kort is er op elke locatie van Kinderopvang Dikkie & Dik een voorleescoach. Eerder dit jaar vertelde wij u al over de voorleescoaches op Locatie Driestam en Jagershoef/Prinsejagt, Barrier en Acht.

Inmiddels is daar weer een voorleescoach bijgekomen. Lia van der Wijst (Driestam). Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw certificaat!

Nieuwe voorleescoach

 

Het doel van de voorleescoach binnen de locaties is een rijke voorleescultuur tot stand te brengen. Concreet houdt dit in dat zij een gevarieerd boekenbestand tot stand brengt en behoud, onze pedagogisch medewerkers stimuleert en enthousiast maakt en samenwerkt met de bibliotheek en basisschool. Zij is, voor de eigen locatie, aanspreekpunt op dit gebied.

Wilt u meer weten over de inhoud op de locatie vraag het aan de voorleescoach op uw locatie.

voorleescoachacht@dikkie-en-dik.nl

voorleescoachbarrier@dikkie-en-dik.nl

voorleescoachjagershoefprinsejagt@dikkie-en-dik.nl

voorleescoachdriestam@dikkie-en-dik.nl

Back To Top