skip to Main Content
Menu

Kinderopvang Dikkie & Dik

Samen Groeien

Opgroeien, volwassen worden, letterlijk en figuurlijk. In de afgelopen jaren zijn wij als Kinderopvang Dikkie & Dik (op)gegroeid. Vanuit een kleine en persoonlijke organisatie met één enkele locatie zijn wij gegroeid naar een persoonlijke organisatie met vier locaties. Iedere locatie heeft een unieke, sfeervolle en huiselijke inrichting en uitstraling. Tijdens en na deze groei is kwaliteit en professionaliteit voorop blijven staan.

Bij Kinderopvang Dikkie & Dik spelen en ontwikkelen kinderen onder begeleiding van onze deskundige medewerkers. We bieden kinderen een veilige en vertrouwde omgeving die hen uitdaagt initiatieven te nemen. Ook onze medewerkers stimuleren we zich te blijven ontwikkelen, met een gezamenlijk doel voor ogen: Kwalitatieve kinderopvang met een persoonlijke benadering waar we trots op zijn.

We nemen ons voor te blijven werken aan kwaliteit en het behouden van de stabilitait voor kinderen, ouders en medewerkers. Samen gaan we voor professionele en toekomstbestendige kinderopvang in Eindhoven waar ouders in vertrouwen, en kinderen van genieten.

Ingrid Teunissen & Patricia van den Elsen
Directie Kinderopvang Dikkie & Dik

 

Back To Top