skip to Main Content
Menu

Over Kinderopvang Dikkie & Dik

Het uitgangspunt van Kinderopvang Dikkie & Dik is dat uw kind in een warme huiselijke sfeer een goede verzorging krijgt en alleen of samen met andere kinderen kan ontdekken, spelen en ontspannen.

Bij Kinderopvang Dikkie & Dik krijgt uw kind onder begeleiding van enthousiaste beroepskrachten volop kans zich te ontwikkelen. Hierbij stellen we de volgende kernwaarden centraal: kwaliteit, betrokkenheid, respect, duidelijkheid, openheid, verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Met onze manier van werken willen wij bereiken dat zowel de kinderen als de ouders/verzorgers zich prettig voelen bij ons.

Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een stimulerende omgeving die hen uitdaagt initiatieven te nemen. We bieden hen een prettige huiselijke omgeving waarin veiligheid en vertrouwen centraal staan en waar ze met leeftijdgenootjes in contact zijn.

Door goede communicatie met ouders/verzorgers willen we de thuissituatie van het individuele kind zoveel mogelijk benaderen. Kinderopvang Dikkie & Dik werkt actief samen met de partners uit de omgeving van het kind, zoals in eerste instantie ouders/verzorgers en daarnaast basisscholen en andere partners die in aanraking komen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Download hier het Algemeen pedagogisch beleidsplan 2015
Dit plan beschrijft de algemene visie en missie van kinderopvang Dikkie & Dik.

Download hier het pedagogisch beleidsplan van Kinderopvang Dikkie & Dik
Dit plan beschrijft organisatie breed het waarom en de missie per onderdeel.

Een uitgebreide versie van het pedagogisch beleidsplan met de protocollen is in te zien op de groepen van kinderopvang Dikkie & Dik. De pedagogisch medewerkers helpen u graag verder.

Back To Top