skip to Main Content
Menu

Visie & beleid

Uw kind: daar draait het om bij Kinderopvang Dikkie & Dik! Kinderen genieten, ontdekken, ontwikkelen en spelen bij ons! Het team van enthousiaste en deskundige werknemers werken in een sfeer van aandacht voor kinderen, ouders, elkaar en de nabije omgeving.

 

Bij Kinderopvang Dikkie & Dik krijgt uw kind onder begeleiding van enthousiaste beroepskrachten volop kans zich te ontwikkelen. Hierbij stellen we de volgende kernwaarden centraal: kwaliteit, betrokkenheid, respect, duidelijkheid, openheid, verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Met onze manier van werken willen wij bereiken dat zowel de kinderen als de ouders/verzorgers zich prettig voelen bij ons.

Kinderen kunnen zich ontwikkelen in een stimulerende omgeving die hen uitdaagt initiatieven te nemen. We bieden hen een prettige huiselijke omgeving waarin veiligheid en vertrouwen centraal staan en waar ze met leeftijdgenootjes in contact zijn.

Door goede communicatie met ouders/verzorgers willen we de thuissituatie van het individuele kind zoveel mogelijk benaderen. Kinderopvang Dikkie & Dik werkt actief samen met de partners uit de omgeving van het kind, zoals in eerste instantie ouders/verzorgers en daarnaast basisscholen en andere partners die in aanraking komen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Download hier het algemeen pedagogisch beleidsplan
Dit plan beschrijft de algemene visie en missie van kinderopvang Dikkie & Dik.

Download hier het pedagogisch beleidsplan voor de dagopvang van Kinderopvang Dikkie & Dik

Download hier het pedagogisch beleidsplan voor de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Dikkie & Dik

Een uitgebreide versie van het pedagogisch beleidsplan met locatiespecifieke werkwijze en de protocollen is in te zien op de groepen van kinderopvang Dikkie & Dik. De pedagogisch medewerkers helpen u graag verder.

Back To Top