skip to Main Content
Menu

Kwaliteit

Kinderen komen graag naar Kinderopvang Dikkie & dik. Wij zorgen er voor dat ze zich prettig voelen, kunnen genieten en zich tegelijkertijd kunnen ontwikkelen passend bij wie ze zijn.

Ouders laten hun kinderen met een gerust gevoel achter in een veilige, vertrouwde omgeving. wij ondersteunen hen met onze deskundigheid in het bieden van gewenste kwalitatieve kinderopvang. Ouders zijn onze partners. Wij zorgen ervoor dat ze de meerwaarde van kinderopvang ervaren.

Met onze samenwerkingspartners (spilcentra, buurt, etc..) trekken we gezamenlijk op vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, waardoor we samenwerken op grond van sfeer, open houding, kennis en deskundigheid in het belang van het kind. We hebben elkaar nodig om de kinderen goed te kunnen begeleiden.

 

We bieden onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires een doorlopend ontwikkelingsproces, waarbij we als vanzelfsprekend onze visie, kernwaarden en doelstellingen leidend laten zijn in onze houding, gedrag en communicatie. We staan open om (van elkaar) te leren.

 

In onze organisatie baseren we keuzes op bewust ondernemerschap in relatie tot de organisatiekoers. Alle beslissingen leiden tot het verbeteren van de kwaliteit, het optimaliseren van het organisatieproces en het voortbestaan van Kinderopvang Dikkie & Dik.

 

 

Back To Top