skip to Main Content
Menu

Opvangmogelijkheden

Dagopvang

Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Kinderen worden opgevangen in horizontale groepen. Dat wil zeggen dat kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar in de groep zitten. Het aanbod van activiteiten en spelmateriaal kan zo goed op de leeftijd van de kinderen worden afgestemd. Er zijn baby/dreumes groepen voor kinderen van 0-2 jaar en peutergroepen voor kinderen van 2-4  jaar.

Peuterspeelzaal

Voor kinderen is het belangrijk dat ze extra uitgedaagd worden en goed voorbereid zijn als ze naar de basisschool gaan. Daarom biedt Kinderopvang Dikkie & Dik een gericht aanbod voor peuters. De activiteiten die we aanbieden zijn erop gericht om verschillende ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Kinderen leren spelen en ontdekken op hun eigen niveau met leeftijdgenoten.

Buitenschoolse opvang

Buiten schooltijd en tijdens vakantie en schoolvrije dagen verzorgen wij de opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. We bieden een uitgebreid en divers activiteitenprogramma aan. De buitenschoolse opvanggroepen zijn zo ingedeeld dat kinderen kunnen spelen met leeftijdgenoten.

Speelinloop

Een ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0 tot 2,3 jaar die (nog) geen gebruik maken van kinderopvang. Uw kind kan 1,5 uur onder begeleiding spelen met uitdagend spelmateriaal en andere kinderen. Terwijl uw kind speelt, kunt u informatie krijgen over de ontwikkeling van kinderen, spelen en opvoeden en is er de mogelijkheid om hier met andere ouders over te praten.

Back To Top