skip to Main Content
Menu

Acht – BSO (4-13 jaar)

De  kinderen voor de BSO worden opgevangen in de groepen Klaveren en Ruiten Acht. Bij de indeling houden we rekening met de leeftijd van de kinderen, zodat ze samen met leeftijdgenootjes in de groep zitten.

De buitenschoolse opvang bij basisschool St. Antonius Abt is een tijdelijke (totdat de nieuwbouw klaar is) locatie aan de achterzijde van de school waar we de beschikking hebben over twee gezellige ruimtes. Hier kunnen de kinderen na school lekker spelen en ontspannen. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om huiswerk te maken in een aparte, rustige ruimte. De kinderen kunnen gebruik maken van de speelzaal, het handvaardigheidslokaal en de aula van de school. En als het mooi weer is kunnen ze uiteraard ook buitenspelen op het schoolplein.

 
Kinderopvang Dikkie & Dik biedt de volgende opvangmogelijkheden:
Naschoolse opvang na schooltijd tot 18.15 uur
Voorschoolse opvang vanaf 7.45 uur, de kinderen worden naar school gebracht gebracht
Vakantieopvang 7.45 uur tot 18.15 uur
Opvang tijdens vrije schooldagen /studiedagen 7.45 uur tot 18.15 uur
Het is ook mogelijk om buitenschoolse opvang incidenteel aan te vragen. Als aanvulling op de openingstijden kunt u een extra kwartier opvang afnemen, waardoor u vanaf 7.30 uur uw kind kunt brengen of tot 18.30 uur kunt ophalen.
Tijdens de schoolvakanties zijn de kinderen de hele dag bij de buitenschoolse opvang. We verzorgen dan verschillende activiteiten, zoals sport­- en spelactiviteiten, koken en bakken, knutselen, enzovoort. Ook gaan we regelmatig op pad: met z’n allen naar de speeltuin, het bos een kindermuseum, of we gaan midgetgolfen, bowlen of ondernemen een ander uitstapje. Kinderen beleven een leuke tijd bij Kinderopvang Dikkie & Dik samen met andere kinderen. Zolang we nog gebruik maken van de tijdelijke BSO-units worden kinderen in schoolvakanties soms ook opgevangen op onze locatie Inclusief spilcentrum Prinsejagt/Jagershoef aan de Gerretsonlaan. Wanneer het rustig is, is het voor de kinderen namelijk vaak gezelliger om samen te spelen met kinderen van de andere BSO. Ouders worden hierover tijdig geïnformeerd en brengen/halen hun kinderen dan op de Gerretsonlaan.
De makers van acht

Back To Top