skip to Main Content
Menu

Locatiemanager

Spilcentrum de Driestam

(inclusief pedagogisch coach)

Gemiddeld 25,5 – 28,5 uur per week

Dit ga jij doen:

Jij bent het gezicht en aanspreekpunt voor kinderen, ouders, medewerkers, scholen en samenwerkingspartners. De dagelijkse bedrijfsvoering van locatie de Driestam weet jij van A tot Z in goede banen te leiden. Het pedagogisch beleid van Kinderopvang Dikkie & Dik vertaal jij feilloos naar de werkvloer samen met jouw team van pedagogische medewerkers. Je weet op een betrokken en motiverende wijze je team aan te sturen om zo samen de kwaliteit te realiseren en borgen die bij Kinderopvang Dikkie & Dik voorop staat.

 • Jij weet jouw team van pedagogisch medewerkers op enthousiaste wijze te motiveren, coachen en begeleiden bij de invulling van hun pedagogische taak.
 • Jij zorgt voor een goed contact en verbinding met ouders, de spilpartner en andere samenwerkingspartners
 • Jij geeft invulling aan de implementatie en borging van het pedagogisch beleid (0-13 jaar) en organisatie brede ontwikkelingen, zoals VE, KIJK! en MISC.
 • Jij beheert de locatie, de personeelsformatie, de in en externe communicatie en het locatiebudget. Je wordt hierbij ondersteund door de afdelingen Kwaliteit & Beleid, Planning & Control, Personeel & Organisatie en de Marketing & Communicatie specialist.
 • Jij bent ook de pedagogisch coach van jouw locatie en coacht de medewerkers op de werkvloer.

Hier gaat het gebeuren:

Kinderopvang Dikkie & Dik is een professionele organisatie in de kinderopvang. Met 130 medewerkers bieden wij diverse vormen van kinderopvang aan voor meer dan 1000 kinderen op vier mooie locaties in Eindhoven, in de wijken Woensel en Acht.

Bij Kinderopvang Dikkie & Dik ontwikkelen kinderen onder begeleiding van onze enthousiaste medewerkers. We bieden hen een stimulerende omgeving die hen uitdaagt initiatieven te nemen. Ook onze medewerkers stimuleren we om zich te blijven ontwikkelen, met één gezamenlijk doel voor ogen: Kwalitatieve kinderopvang met een persoonlijke benadering waar we trots op kunnen zijn.

Locatie De Driestam heeft 1 babygroep, 3 peutergroepen en 3,5 BSO groepen en werkt nauw samen met Saltoschool de Driestam. De Driestam is een Jenaplanschool en heeft een visie
waarbij het kind centraal staat, uniek is en wordt uitgedaagd in een heterogene groep om zichzelf te ontwikkelen. Samen vormen wij Spilcentrum De Driestam en zorgen voor een doorlopende ontwikkellijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Jij past bij ons:

Wanneer je beschikt over managementvaardigheden waarmee je de doelstellingen behaalt en verwachtingen overtreft. Je kunt waardenbewust handelen en je beschikt bovendien over een goed ondernemend inzicht en een klantgerichte instelling. Dit vul je aan met:

 • Minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.
 • Werkervaring als leidinggevende binnen de kinderopvang of aanverwante branche.
 • Je hebt een pedagogische achtergrond.
 • Affiniteit met de Jenaplan visie is gewenst, in verband met samenwerking met de basisschool.
 • Je werkt vanuit een duidelijke visie op pedagogiek (VE, KIJK!) en weet je medewerkers hiervoor te enthousiasmeren en te inspireren.
 • Je beschikt over een prima organiserend vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent energiek, proactief, evenwichtig en hebt een open werkhouding.
 • Je weet als coachend manager het beste uit je medewerkers naar boven te halen.
 • Je bent bij voorkeur beschikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wij bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 25,5 uur per week als locatiemanager (inclusief pedagogisch coach). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om voor gemiddeld 3 uur per week als VE coach ingezet te worden op een van onze locaties.
 • Een professionele, warme, persoonlijke en gezellige werkomgeving
 • Jij maakt deel uit van een team van 4 enthousiaste en inspirerende locatiemanagers, waarmee je de organisatiewaarden “levend” houdt binnen de locatie en organisatie.
 • Een doorlopend ontwikkelingsproces, waarbij we als vanzelfsprekend onze missie en kernwaarden en doelstellingen leidend laten zijn in onze houding, gedrag en communicatie. We staan open om van en met elkaar te leren.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang. De functie is ingedeeld in schaal 10, minimaal € 3.245,- bruto per maand en maximaal € 4.361,00 bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van werkervaring.

Wil je eerst een paar vragen stellen?

Neem dan contact op met Myrna Kusters (Manager P&O), bereikbaar via 040-7802003 of per mail: myrna@dikkie-en-dik.nl.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur dan voor 15 maart 2022 jouw sollicitatie/motivatiebrief + CV naar de afdeling P&O: P&O@dikkie-en-dik.nl. De 1e ronde sollicitatiegesprekken worden gevoerd op dinsdag 22 maart en de 2e ronde is op dinsdagochtend 29 maart.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Back To Top